Massagepraktijk AphroZen

Breng lichaam en geest tot rust...

WellOne, dé therapeutische eenpersoon spa


Waarom is dit zo'n therapeutische spa? Omdat echt alles aanwezig is om het die naam waardig te zijn.

Deze WellOne beschikt namelijk ook over het MicroSilk Therapy systeem, een wondermiddel voor u en uw huid!
Last van bijvoorbeeld psoriasis? Onderga en beleef een hemelse sessie in deze spa terwijl de MicroSilk het water omtovert tot een melk-achtig bad door middel van micro-luchtbellen. Deze micro-luchtbellen gaan uw huid behandelen en er voor zorgen dat deze gezuiverd zal worden en terug jonger, frisser, ... zal worden.


Daarnaast biedt deze WellOne u een hydromassage met voldoende kracht en roterende jets op de juiste plaatsen van uw lichaam.


Microsilk® zuurstoftherapie

Microsilk® zuurstoftherapie hydrateert en reinigt tegelijkertijd. Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat een vermoeide en verouderde huid weer haar verjongde uitstraling terugkrijgt. Recente studies bevestigen dat zuurstof ingebracht kan worden in de natuurlijke ruimte tussen de huidcellen. Deze exclusieve techniek met zuurstofrijke microbelletjes geeft onmiddellijk na behandeling een zichtbaar resultaat: een stralende, steviger en elastische huid. Zuurstoftherapie helpt goed bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid. Ook bij huidziektes zoals psoriasis kan de therapie positief werken. Onzuiverheden en overtollige huidcellen worden verwijderd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en gaan de vorming van nieuwe huidcellen aan.


Hydromassage - therapeutische werking

Therapeutisch gebruik van water door onderdompeling en onderwatermassage met stromend water biedt een helende werking.

Deze massage zorgt voor (plaatselijke) ontspanning van spieren en andere weefsels en stimuleert daarnaast bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling.

Bekend is dat onderdompeling in warm water en zachte massage verlichting geeft bij reumatische pijn en gewrichtsaandoeningen.

Hydromassage werkt goed bij gewrichtsklachten, circulatiestoornissen, spanning en slapeloosheid en geeft verlichting bij reumatische pijnen.


 ultieme verwenning bereikt u door een MicroSilk en/of Hydromassage te combineren met een aanvullende manuele massage

van 45 min. (bv. rug/nek, benen,...)

Een weldaad die uw lichaam méér dan verdient.